Warning: Use of undefined constant topic_id - assumed 'topic_id' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /var/www/xn--sg-kka.dk/public_html/forum/showtopic.php on line 7
Generalforsamling i Grundejerforeningen (GF)

Generalforsamling i Grundejerforeningen (GF)

Oprettet af Post
Bestyrelsen
12/6/2020
Kære alle,

Alle boligejere i Grundejerforeningen (GF) skulle nu alle have modtaget indkaldelse til generalforsamlingen - der i år afholdes på Krunch længere op ad Øresundsvej. Dette var den eneste mulighed, hvis vi skal i mål inden sommerferien - og ikke mindst få godkendt det nye budget m.m.

Vi opfordrer til at man ikke møder fysisk op til generalforsamlingen, men benytter de vedhæftede fuldmagter. Vi opfordrer til, at den ivrige debat og spørgelyst som vi heldigvis altid har haft på vores generalforsamlinger, i år gennemføres her i Forum på ØSG.dk forud for generalforsamlingen, således alle spørgsmål kan besvares fra bestyrelsens side før man bruger sine fuldmagter. Det har også den fordel, at alle boligejere kan følge med i alle spørgsmål og svar.

Ønsker man fortsat at møde op på dagen for selve generalforsamlingen har man selvfølgelig stadigvæk ret til det, men vi beder jer om, at i maksimalt møder én fra hver husstand, og husk desuden på, at generalforsamlingen kun er for boligejere. Har I evt. lejere boende i jeres boliger, har de ikke adgang til generalforsamlingen, og kan ikke stemme om forslag og budget.

Der har desværre sneget sig en fejl ind i materialet i har modtaget - den ekstraordinære indbetaling til GF til ekstraordinær vedligeholdelse er på 121.000 - ikke 161.000 som der står i materialet. Det er ca. 1.500 kr pr husstand i runde tal.Besvar
130c
21/6/2020
Jeg har brug for at få præciseret hvilke højbede der er tale om, da jeg umiddelbart syntes det en høj pris 120.000 for reparationer for hegn og højbede.
VH Runa 130 C

Besvar